Viktminskning med Xenical 4 tips

För att dra fördel av de bantningspiller som finns idag så krävs det att du är motiverad att göra den resa som en viktminskning innebär. Du kommer att få ta tillvara på flera olika sorters metoder för att kunna stanna kvar i viktminsknings humöret. Xenical minskar din vikt och gör dig mer motiverad än någonsin. Det fungerar som ett avmagringsmedel och det har flera olika sorters egenskaper. Den mest kända är att det hjälper dig med avmagring genom att i snitt hindra kroppen att ta upp ca 30% av det fett som går ner i magsäcken och ut i tarmarna.

Lyckad viktminskning med Xenical – fyra tips

Börja med att ha ett rikt sexliv. För det första är det jättekul och jätteskönt. Sexet gör också att som så att det håller dig på det smala spåret. Att få en orgasm släpper ut samma endorfiner i din hjärna som att möla i sig en godispåse – fast helt utan att lägga till några kalorier. Forskning visar att desto mer vikt du går ner, desto bättre blir ditt sexliv: En Sahlgrenska-studie fann att även en viktminskning om ca tio procent (det vill säga åtta kilo om du väger åttio) fick resultatet att det blev stora förbättringar inom alla områden av deltagarnas sexliv, det gäller även inklusive upphetsning, känslor av attraktivitet och njutning av sexuell aktivitet.

viktminsking

Använd penisförlängare

För att få till det alla bästa sexlivet så har det visat sig att en penisförlängare ökar penisstorleken mest av alla de tillbehör. Det hjälper dig också att gå ner i vikt då allt sex tar kalorier och det blir ett underskott. Seriösa studier har visat att det blir en markant skillnad om sex används för att minska i vikt.

Följ dina framsteg

Viktminskning är något som varje person involverad tar väldigt allvarligt på. Du ska också behandla det så. Väg och mät dig varje morgon – en studie i Kungliga tekniska högskolan och dess beteende avdelning har visat på att personer som gör dagliga rutiner såsom att väga sig och mäta dig är mycket mer framgångsrika när det gäller att gå ner i vikt. Glöm inte att skriva ner siffran, din vikt alltså. Om du är datorkunnig, är det en enkelt att skapa ett diagram i excel där du kan se hur dina kilon försvinner över tid. När du blir skrämd – säg exempelvis, att du inte har blivit av med ett kilo på en vecka, då kommer det här att hjälpa din långsiktiga motivation.

 

Kolla in dig själv i spegeln

När du känner dig fet, så kollar du säkert in dig och dina sämsta sidor i en spegel. Du borde göra arbeta med att göra motsatsen. En studie i den europeiska tidningen doktor smal om ätstörningar fann man  att speglar och exponeringsterapi, låg till grund för många lyckade resultat. Stirrar du på dina bak i spegeln och sedan kommer den vanliga kritiken av dina innerlår – hur du kan förbättra kroppsbilden. Bästa regeln är att vi du håller dig engagerad, tränar har sex och inte minst håller en hälsosam kost. Prova att: Börja prata med din spegelbilden utan att använda några negativt laddade värdeord. Till exempel, istället för “Jag har en små bröst,” säg “Min rumpa ser större ut tack vare mina kärlekshandtag.”

Börja med gruppträning

Gå med i en gruppträningsklass och bli vän med några av de som brukar träna där. När du väl ser dina kompisar träna och bli smala kommer det att inspirera dig att delta även när du känner att det sista du skulle vilja göra är att träna. skulden är ofta en mycket motiverande faktor, och i detta fall hjälper den dig att nå din nya vikt.

Bli smal

En ny studie från Umeå universitet visar att kvinnor som accepterar sina kroppar är mer benägna att ha bättre matvanor. Hur konstigt det än låter så är massage ett mycket bra sätt att börja acceptera sin kropp.