Tre tips som singelpappor ska vet när de dejtar

Tips singelpappor emellan är sällsynt och något som vi inte riktigt kan googla fram svaret på. Annat är det för tjejer de har det mycket lättare. Nu har vi kommit in i ett skede som kan vara väldigt gynnsamt. Att vara ensamstående och singelpappa har aldrig varit mer poppis kolla denna hemsida. Att kunna laga mat, ta hand om huset, men framförallt vara en bra pappa med allt som kommer kring det är en bra grej. Det uppskattas av kvinnor då de känner att det inte kommer att vara ett problem i det fall en dejt skulle gå vidare.

Det finns många fler frågor som singelpappor ska kunna hantera, främst är det barnrelaterat. Men nu till tipsen, byt bakgrundsbild på mobilen till ett kort på barnen om det finns att tillgå. Så länge det finns är det ingen fara, försökt nu att lägga kortet så att hon ser det några gånger under dejten. Därifrån är det öppet mål, då visar du att barnen är dina små hjärtan coh på så vis blir det okej om mamman börjar prata om barnen. Gör hon det är hon fast för nu kör du din charm och ser till att det blir så som du vill.

En annan bra grej att veta är att tjejer ofta tävlar om killar. Det är en intern grej som sköts inifrån ett tjejgäng. Det får till följd att de flesta tjejerna brukar vara väldigt avvaktande för de tror att efter den dejt som de träffar mig på så är det dags för en ny tjej. Turligt nog är jag inte så intresserad av att köra multipla spår och så att det blir en grej om det inte är flera tjejer som vill ha mig.

Singelpappor behöver inte heller hjälp med något, det är en myt bara för att vi är pappor så är det inte så att vi inte har saker som måste göras hemma. En tvättmaskin funkar på samma sätt hemma hos mig som hemma hos dig. Sen kan det väl hända att vi kan lösa lite fler tekniska saker trots att vi inte har någon utbildning i det.